Skip to: Site menu | Main content

Mer än 25 års erfarenhet!

En av Sveriges mest anlitade artister i sin genre, med mer än 4000 föreställningar bakom sig, erbjuder ett gott skratt, en rolig halvtimme och professionell service.

På denna website får du information om de föreställningar, upplevelser och tjänster som Gay Ljungberg erbjuder.

Han har gästsspelat i alla Sveriges län samt i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England, Irland och Wales.

Föreställningarna kan bokas direkt eller genom de flesta artistförmedlingar och eventbolag.

Medeltida gycklare

medeltid
Medeltida Gycklare är en föreställning som anpassas efter kundens budget och behov. Gycklaregruppen består av 2-6 professionella artister med minst 10 år i yrket. Det innebär att programmet präglas av erfarenhet och proffesionalism. Programmet med 2 personer är av högsta klass och när vi bygger ut gruppen med fler medlemmar blir föreställningen naturligtvis större och fylligare. Den brokiga och burleska truppen består av gycklare, magiker, jonglör, eldslukare, klok gumma m fl i tidstypiska och fantasieggande medeltidskostymer och en dansande björn (som liknar en stor leksaksbjörn!)
Föreställningen kan antingen spelas som EN föreställning för hela publiken på en gång eller så uppträder artisterna som kringvandrande gycklare som gör flera kortare föreställningar på olika platser i lokalen. Vi är tillgängliga under hela arrangemanget och kan förutom våra föreställningar hjälpa till med att hälsa gästerna välkomna, vara vägvisare, ta hand om ytterkläder, servera drycker mm.
Föreställningen innehåller t ex magi, jonglering, eldslukning, dansande björn, knivkasning (falsk) mot kvällens värd allt i en atmosfär av komedi och humor.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet av liknande arrangemang och kan ge tips om menyn, var man beställer keramikkrus med logotype, träskedar med namn mm.

Vi har arbetat bl a under 10 år på nästan samtliga internationella läkarkongresser på Malmöhus, Vasamuséet och Elfsborgs fästning samt åt ett stort antal stora företag bl a SAS, Ericsson, Vattenfall, TOR Line, Mäster Grön, SAAB och Scandic Hotels.

Dessa föreställningar spelas inte längre.

medeltidsfest Gajoni knivkastning