Skip to: Site menu | Main content

Mer än 25 års erfarenhet!

En av Sveriges mest anlitade artister i sin genre, med mer än 4000 föreställningar bakom sig, erbjuder ett gott skratt, en rolig halvtimme och professionell service.

På denna website får du information om de föreställningar, upplevelser och tjänster som Gay Ljungberg erbjuder.

Han har gästsspelat i alla Sveriges län samt i Korea, Japan, Kina, Danmark, Norge, Holland, Belgien, England, Irland och Wales.

Föreställningarna kan bokas direkt eller genom de flesta artistförmedlingar och eventbolag.

Clownen Gajetti

Clownen Gajetti

Clownen Gajetti har underhållit barn sedan 1982. Clownen Gajetti utstrålar värme och respekt för barnen, men han hittar på bus och upptåg och vänder ofta uppochner på vår invanda värld. Föreställningarna får ofta karaktären av en vild lek, där barnen får vara de duktiga och förståndiga. Det är alltid fullt tryck och hög aktivitet i publiken när Clownen Gajetti står på scenen.

Inget Bus!!!? med Clownen Gajetti

Clownen Gajetti

Clownen Gajetti busar med barnen i publiken, och flera barn får även medverka på scen. Föreställningen innehåller bearbetade klassiska clownrutiner samt skoj med ballonger, men bygger främst på barnens aktiva medverkan och Clownen Gajettis träffsäkra publikkontakt. Fastän jag har spelat föreställningen tusentals gånger i mer än 25 år, blir aldrig en föreställning den andra lik! De vuxna har minst lika roligt som barnen - inte minst av att se hur barnen engagerar sig i föreställningen!

Föreställningen kan spelas var som helst och publikantalet är obegränsat så länge alla kan se och höra! Ljudanläggning medföres. Även ljusanläggning finnes.

Föreställningen är lämplig för alla åldrar (från 3 år) och varar normalt 35 minuter, men kan om så önskas förkortas.

Barnens Cirkus med Clownen Gajetti

Clownen Gajetti

Formatet för föreställningen är en impromptu cirkusföreställning där fem barn ur publiken får vara med och uppträda. De får roliga cirkuskostymer och till sin egen förvåning gör de stor succé som lindansare, illusionister, utbrytarkund och ballongkonstnär! Interaktiv föreställning med hög feel-good factor!

Föreställningen kan spelas var som helst och publikantalet är obegränsat så länge alla kan se och höra! Ljudanläggning medföres. Även ljusanläggning finnes.

Föreställningen är lämplig för alla åldrar (från 5 år) och varar normalt 35 minuter, men kan om så önskas förkortas.

Pressbild

Bilden på sidan finns högupplöst i högre kvalitet för tryck. Spara bilden på följande sätt: Klicka på länken nedan med höger musknapp och välj "Spara mål som" (Internet Explorer) eller "Spara länk som" (Netscape) i menyn som visas. Välj "source" som format. Bilden sparas i önskad mapp. Bilden är fotograferad av Lars Karlsson och upphovsrätten ägs av Gycklaren Magic Marketing AB. Den får fritt användas som reklam för eller i artiklar som handlar om Clownen Gajetti.
Länk till:
Högupplöst jpg (1,9 M)
Bilden som pdf-fil (1,9 M).